Gedragswetenschapper: orthopedagoog, psycholoog of GZ-psycholoog
Cognitio – Sint Willebrord

Cognitio

Multidisciplinaire praktijk voor onderzoek en behandeling van kinderen en jeugdigen met leerproblemen, gedragsproblemen en sociaal emotionele problemen.

Zoekt:

Een gedragswetenschapper: orthopedagoog, psycholoog of GZ-psycholoog

Waar staat Cognitio voor?

Cognitio focust zich niet alleen op het leerprobleem maar ook op de impact van het leerprobleem op het welbevinden van het kind en op de directe omgeving, ouders en school. Het welzijn van het kind met gedragsproblemen, sociaal emotionele problemen, leerproblemen en leerstoornissen primeert en dient als uitgangspunt om het kind te kunnen laten functioneren in de maatschappij. We zijn er van overtuigd dat naast individuele zorg een steunende omgeving noodzakelijk is om een kind te leren functioneren in zijn leefwereld.

Het behandelen van leerproblemen en leerstoornissen is, historisch gezien, gebaseerd op het nastreven van vaardigheidsdoelen. Vandaag is voor ons het niveau waarop een kind kan lezen, spellen, rekenen niet leidend.

Leidend is een kind zo ver te brengen met inzet van zijn competenties dat het zelfstandig en met zelfvertrouwen kan blijven leren.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een collega die onze visie met overtuiging kan uitdragen en vormgeven in onderzoek en begeleiding.

Je bent in het bezit van een diagnostische bevoegdheid.

Je hebt brede interesse in de leerproblemen en de impact ervan op het welbevinden van kind en omgeving.

Het analyseren van problemen gaat je goed af. Je legt gemakkelijk verbanden en je durft daarbij sprongen te maken naar een vakgebied of afdeling die buiten je eigen werkveld ligt.

Je bent initiatiefrijk en bereid mee te denken in het uitdragen en verdiepen van de visie van Cognitio.

We verwachten een sturende rol in de aansturing van het zorgproces.

Wat bieden wij?

Een parttime dienstverband is bespreekbaar, minimaal vanaf 24 uren met uitzicht op een vast contract.Salariëring is afhankelijk van opleiding en relevante ervaring.Samenwerken in een gedreven en multidisciplinair team.

Je werkomgeving

Cognitio heeft locaties in St. Willebrord, Roosendaal, Essen en Bergen op Zoom. Je bent op verschillende locaties werkzaam.

Ons team bestaat uit GZ-psychologen, orthopedagogen, logopedisten en een secretaresse.

Er heerst een informele sfeer waar collega’s in een hecht teamverband samenwerken.

Jouw reactie

Ben je enthousiast? Mail je motivatie en CV naar: judith[at]cognitio.be Wil je meer informatie dan kun je Judith Klep bereiken op 06-53360456. Meer informatie over onze organisatie vind je op www.cognitio.nl

Soort dienstverband: Voltijd

Vereiste licentie of certificering:

  • diagnostische bevoegdheid